Кизиловий щербет (2022)

Мелодрама Кизиловий щербет (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2022
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Кизиловий щербет (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Кизиловий щербет (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Сильні любовні почуття непередбачувані, можуть виникнути між різними по вихованню, сімейними підвалинами людьми. Так сталося з дівчиною та хлопцем із двох неприязних сімейних кланів із давньою історією ворожнечі. Жива розвинена студентка університету Дога та спокійний стриманий Фатіх майже одразу закохалися один у одного і незабаром стали молодятами, не замислюючись про ворожу історію своїх сімей. Батьки та близькі родичі з того й іншого боку, дізнавшись про кохання юної пари, начебто готові піти на примирення, забути старі образи заради щастя молодих. Однак насправді все ускладнюється різними традиціями та основами сімейних цінностей у цих кланах.

Якщо сім'я дівчини відрізняється сучасними, реалістичними поглядами життя із самодостатністю, незалежністю, рівноправністю жінок, то рід хлопця дотримується протилежних консервативних переконань у підході до сімейним традиціям. Міняти свої підвалини на догоду молодим ніхто не збирається. Сім'я Фатіха не бажає пускати надто свавільну, погано виховану з їхньої точки зору Догу до свого дому, а мати дівчини просто місця собі не знаходить від невдалого заміжжя доньки. Закоханій парі доведеться неабияк поборотися за своє щасливе майбутнє, в яке молоді люди вірять, попри всі розбіжності предків.

  • 70
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Кизиловий щербет (2022)