Круп'є (2022)

Мелодрама Круп'є (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
5 серий
Премєра:
2022
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Тривалість:
45 мин.

«Круп'є (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Круп'є (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Молодий симпатичний чоловік Тамер Йилмаз із татуюванням круп'є на руці живе, як більшість добропорядних турецьких громадян. Він успішно займається розробкою програмних забезпечень, має сім'ю. Одного разу герой зовсім несподівано стає власником величезного статку, набуває великого будинку, заводить прислугу, а потім облаштовується там разом із сім'єю. Здавалося б, все складається чудово в житті цієї людини. Але за зовнішнім благополуччям, дружелюбністю, товариським чоловіком приховуються незрозумілі, суперечливі, темні сторони його внутрішньої сутності. Зрештою, трапляється трагедія.

Якось Тамер звертає увагу на красиву, впевнену леді на ім'я Пері. Жінка працює директором банку, вона матеріально забезпечена, незалежна, знає ціну. Молода приваблива особа настільки опановує всі помисли і почуття героя, що перетворюється на хворобливу пристрасть. Пристрасний потяг чоловіка залишається нерозділеним, не дивлячись на всі спроби і старання. Більше того, жінка всіляко уникає навіть випадкових зустрічей із нав'язливим залицяльником. Категоричний відмова з боку об'єкта любові перетворює звичайного поступливого персонажа на неадекватного одержимого божевільного. Він викрадає Пері. Непокірна прекрасна леді стає в'язнею підвалу особняка героя.

  • 80
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Круп'є (2022)