Ершан Кунері (2022)

Мелодрама Ершан Кунері (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
13 травня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
комедія
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Ершан Кунері (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Ершан Кунері (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Ершан Кюнері набув небувалої популярності у шанувальників еротичного жанру в кінематографі. Зняті ним фільми балансують на межі допустимого, а багато хто взагалі вважає їх порнографічними. У кожному разі продукції, випущеної головним героєм та її командою, незмінно присвоюється категорія «18+». Це ще більше підштовхує інтерес глядачів, враховуючи, що на дворі 70-ті роки минулого століття, а Туреччина, як і крути, все ж таки патріархальна країна.

І ось настає криза середнього віку. Ершан вже абсолютно незадоволений тим, що робить. Знімальний процес не приносить йому тієї радості, яку він відчував раніше. Тоді Кюнері намагається працювати в інших жанрах, але всі спроби закінчуються крахом - що б він не знімав, все перетворюється на вульгарну еротику.

Незважаючи ні на що, режисер не відмовляється від своєї ідеї і не поспішає повернутися до випуску кіно для дорослих. Він продовжує працювати над стрічками різної спрямованості, його кидає з однієї крайності в іншу: сьогодні це вестерн, через пару місяців бойовик, потім фантастика, потім трилер... Виходить, поки не дуже, але майстер не звик здаватися!

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Ершан Кунері (2022)