Дикі штучки (2020)

Мелодрама Дикі штучки (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
1 січня 2021
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама, комедія
Режисер:
Тривалість:
15 хв.

«Дикі штучки (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Дикі штучки (2020) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Шуле і Бора довгі роки перебувають у шлюбі, і сімейне життя поступово почало давати тріщину. Між ними дедалі частіше спалахують галасливі скандали, після яких вони тижнями не розмовляють. Навчена досвідом пара не поспішає розлучатися і робить відчайдушні спроби зберегти сім'ю. Подружжя відвідує психотерапевтичні сеанси, але результату вони не приносять – навпаки, головні герої турецького серіалу «Дикі штучки» починають ще більше сваритися через даремно витрачені гроші.

Точку в їхній спільній історії ставить дружина, яка дізналася, що чоловік зраджує їй не лише з найкращою подругою, а й із психотерапевтом. Вона має намір подати на розлучення. Спочатку чоловікові, що сумнівається в правильності такого рішення, після вимушеного двотижневого карантину в замкнутому просторі доводиться погодитися - шлюбу прийшов кінець.

Розірвавши стосунки, екс-дружини не перестають скандалити. Здавалося б, після остаточного розриву можна взагалі не спілкуватися, але й такої розкоші дозволити собі вони не можуть, бо обидва виявляються втягнутими у кримінальну історію. Тепер у них немає іншого виходу, крім як діяти разом.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Дикі штучки (2020)