Мене звуть Мелек (2019)

Мелодрама Мене звуть Мелек (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
25 сентября 2019
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 мин.

«Мене звуть Мелек (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Мене звуть Мелек (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Мелек мріяла про кохання, заміжжя та затишному родинному вогнищі схоже зустріла свого принца Алпая. Відносини молодих розвивалися стрімко і вже через деякий час хлопець робить своїй коханій пропозицію. Здавалося в їх щастя ніхто не зміг би засумнівається. У подружжя народжуються троє прекрасних малюків. Але дружина зовсім нещасна в цьому шлюбі, адже її обранець насправді виявився справжнім деспотом. Чоловік не раз третирував свою половину, чіпляючись за дрібниці і кожного разу все закінчувалося побиттям. Життя героїні нестерпна.

Із-за традиційних звичаїв, які суворо дотримуються в їх місцевості, жінка навіть не може піти від чоловіка, так як він із заможної й багатої сім'ї і не дозволить такої ганьби. Але одного разу терпінню Мелек приходить кінець, вона ретельно планує втечу, забирає дітей і тікає до Стамбулу, сподіваючись загубитися у величезному мегаполісі. Отримавши довгоочікувану свободу, жінка починає будувати нове життя, заради своїх підростаючих чад. У місті вона випадково знайомиться з Халідом, який став їй вірним другом і помічником у всіх починаннях. Намагаючись налагодити побут, пара навіть не помітила, як їх дружба перейшла у щось більше. Здається, саме такої тихої гавані вона бажала, але, коли на порозі її благополуччя знову виникне Алпай, то все знову обертається страшним кошмаром за виживання.

  • 80
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Мене звуть Мелек (2019)