Гірке кохання (2015)

Мелодрама Гірке кохання (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
13 серій
Премєра:
20 грудня 2015
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Гірке кохання (2015)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Гірке кохання (2015) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У турецькому драматичному серіалі "Гірке кохання" життя Булута перевертається з ніг на голову після того, як він закохується в Мелек, що призводить до забороненого любовного трикутника. Це загострює ситуацію і ускладнює життя всім, хто замішаний у цьому вирі почуттів. Але доля розставила не всі фігури на дошку і незабаром в історії з'являються нові персонажі.

Суде, зацікавлена в Булуті, готова на все, щоб забезпечити своє майбутнє з ним, навіть якщо це означає втручання в його стосунки з Мелек. Тим часом, несподівано з'являється Алі, який починає претендувати на Мелек. Також він проявляє до неї прихильність, що призводить до нерівного конфлікту, який посилює драму ще більше. У міру того, як персонажі справляються зі своїми складними емоціями і стосунками, глядачі ставлять собі питання, хто в кінцевому підсумку пожертвує своїми почуттями, щоб врятувати свою другу половинку?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Гірке кохання (2015)