Терміново шукаємо кохання (2015)

Мелодрама Терміново шукаємо кохання (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серії
Премєра:
15 березня 2015
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама, комедія
Тривалість:
105 хв.

«Терміново шукаємо кохання (2015)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Терміново шукаємо кохання (2015) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Величезна кількість людей намагаються будь-якими способами знайти своє кохання, але не багатьом це вдається. До деяких людей кохання приходить саме собою, до того ж абсолютно несподівано може постукати в двері. Саме так і сталося в житті нашого героя. Сінан працює лікарем і він зовсім молодий.

Він намагається всіма своїми силами свою професійну кар'єру. Хлопець постійно на роботі, тож особисте життя його якось не хвилює. Його життя проходить одноманітно, так що нічого особливого не відбувається. До якогось часу це влаштовувало нашого героя, до того ж він не збирався нічого змінювати у своєму житті. Але тільки ось доля вирішила по-своєму.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Терміново шукаємо кохання (2015)