Андропауза (2022)

Мелодрама Андропауза (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серій
Премєра:
7 жовтня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, комедія
Тривалість:
45 хв.

«Андропауза (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Андропауза (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Мармарис, мальовниче узбережжя Егейського моря, справжній рай на землі. Здається, що місцеві жителі не можуть мати жодних проблем, адже їм пощастило жити в подібній красі. Однак насправді все не так і в цьому на власному досвіді переконався скромний галантерейник Юсуф. Все своє життя він прожив у цьому чудовому місці разом зі своєю дружиною Мерьєм. Власник невеликої крамнички, чоловік до певного часу був задоволений своїм життям. Але роки точаться. Юсуф починає помічати, що старіє. Усвідомивши факт старості, що наближається, Юсуф впадає в глибоку депресію. Чоловік відчайдушно намагається змінити своє життя. Для початку Юсуф вирішує покращити свою зовнішність, проте всі його спроби закінчуються нічим.

Тоді він хапається за здійснення своєї давньої мрії – покупки затишного будиночка біля моря. Але й із цим у нього виникають складнощі. Юсуф свариться з рідною сестрою, якій теж сподобався обраний ним будиночок. Але на цьому його конфлікти із близькими не закінчуються. Юсуф продовжує поводитися як примхлива дитина і не розуміє, що намагається уникнути неминучого, руйнуючи при цьому все те, що було йому так дорого і цінно - свою сім'ю.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Андропауза (2022)