Скорпіон (2020)

Мелодрама Скорпіон (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
26 серій
Премєра:
11 грудня 2020
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Скорпіон (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Скорпіон (2020) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Коли Ферді був лише рік, її залишила найближча людина, не замислившись над тим, яку долю чекає на малятку в такому разі. Мати дівчинки вважала за краще не думати про наслідки свого вчинку. Вона просто поїхала. З того дня, що став для Ферде доленосним, минуло сорок років. Молода жінка не змогла забути про те, що у неї була мати, яка залишила її і розшукала матір. Ферде дізнається про те, що мати всі ці роки не тільки не журилася про свій вчинок, а й жила в розкоші, раділа життю і самотньою не була.

А ось самій Ферді довелося не тільки терпіти поневіряння через моторошну бідність, а й зносити жорстоке ставлення. Злість на матір у Ферде посилюється, і вона вирішує дати їй волю. Дівчина вирішує не просто покарати матір за її вчинок, а відігратися на ній, відібравши все те, що та отримала. Бути жорстокою Ферді довелося через обставини, що склалися, інакше б вона могла загинути, якщо не фізично, то морально. І опинившись у будинку матері, вона починає реалізовувати свій план помсти, почавши знищувати життя своєї сестри Берни, вважаючи, що та займає її місце. Але й мати Ферде не до такої міри сліпа, щоб не бачити того, що коїться у власному будинку.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Скорпіон (2020)