Сльози Дженнет (2017)

Мелодрама Сльози Дженнет (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
36 серій
Премєра:
24 вересня 2017
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
45 хв.

«Сльози Дженнет (2017)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Сльози Дженнет (2017) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Мать Дженнет, Арзу, предаёт её ради собственного благополучия - бросает дочь сразу после родов. Спустя годы Арзу стала амбициозной, бесчувственной, пытающейся добиться всего самого лучшего. И когда появляется Дженнет, уже взрослая, для Арзу начинается кошмар, ведь девушка угрожает разМила дівчина з гарним ім'ям Дженнет має непросту долю. Ледь народившись, вона опинилася зовсім сама в цьому жорстокому світі. Від дівчинки відмовилася рідна мати, яка вирішила налагодити особисте життя. Дівчинку пожаліла і взяла під опіку бабуся. Дженнет, яка підросла, почала мріяти про зустріч із матір'ю, хоча усвідомлювала, який підлий вчинок матір зробила по відношенню до неї. Дізнавшись про зраду від бабусі, дівчинка дуже переживала перший час, але не відмовилася від ідеї розшукати маму.

Вона уявляє їхню зустріч, продумує розмову, але ще до кінця не розуміє, навіщо їй це потрібно. Дженнет схиляється до того, що не зможе пробачити матір. Як жінка могла залишити в пологовому будинку власну крихітку і не цікавитися її подальшим життям?рушить всю её жизнь, всё то, что она строила на протяжении многих лет.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Сльози Дженнет (2017)