Гюльджемаль (2023)

Мелодрама Гюльджемаль (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
10 апреля 2023
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 мин.

«Гюльджемаль (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Гюльджемаль (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Коли Гюльджемаль був маленькою дитиною, мати покинула сина і доньку, не думаючи про те, що відчуватимуть діти. Вони страждали з цієї причини, а тому, ставши дорослими, зберегли спогади про своє тяжке дитинство і про зраду матері. Брату й сестрі довелося зазнати чимало труднощів. Але Гюльджемаль зумів вистояти під ударами долі. Він став багатою людиною, і з сестрою вони повернулися в Бурсу. Гюльджемаль налаштований не просто відшукати матір, а помститися за те, як вона обійшлася з ним і сестрою. Гюлендам зустрічає чоловіка, з яким у неї виникає інтрижка.

Вона не думала, що стосунки з ним будуть несерйозними. Чоловік зібрався одружитися, а його обраницею виступає Діва. Причому ця дівчина має безпосередній зв'язок із матір'ю Гюльджемаля. Він сприймає Діву вельми агресивно. Діва зрозуміти не може, хто цей чоловік і чому він так з нею обходиться. Діва збирається вийти заміж за чоловіка, з яким трапилася інтрижка у Гюлендам. Та дізнається про те, що її чоловік збирається одружитися, і жахається.

Гюлендам не з тих дівчат, хто ставиться легковажно до стосунків. Гюльджемаль дізнається про це і не збирається спускати з рук таку поведінку чоловіка. Він змушує того одружитися з Гюлендам. Діва залишається без нареченого, і не може зрозуміти, чому так сталося. Мати Гюльджемаля налаштована приструнити озлобленого чоловіка, який становить загрозу не тільки для неї. Вона приходить на могилу близької їй людини і дає клятву, що змусить Гюльджемаля полюбити дочку свого найлютішого ворога.

  • 70
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Гюльджемаль (2023)