Як я стала феноменом (2022)

Мелодрама Як я стала феноменом (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
17 березня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
комедія
Режисер:
Тривалість:
15 хв.

«Як я стала феноменом (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Як я стала феноменом (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У центрі сюжету турецького серіалу «Як я стала феноменом» – життя випускниці університету Али, яка прагне знайти своє місце під сонцем. Заповітна мрія нещодавньої студентки – стати популярним блогером із мільйонами передплатників. На шляху до своєї мети головна героїня має зазнати безліч невдач і зіткнутися зі стіною нерозуміння з боку родичів. До того ж доводиться терпіти знущання хейтерів та неадекватних користувачів, які бажають звести всі зусилля щодо просування блоку нанівець.

Однак Ала наполеглива і наполеглива – ці риси завжди допомагали їй у житті. Дівчина тверда в намірах і прагне довести близьким свою спроможність. Крім того, вона мріє про матеріальний достаток, який принесе улюблене заняття. Але як здобути визнання інтернет-аудиторії?

Перепробувавши безліч варіантів, героїня серіалу вирішує зупинитись на контенті гумористичної спрямованості. Вона чудово знає, як розсмішити читачів і водночас змусити їх замислитись. Просуваючи свої ідеї за допомогою скетчів, гуморесок і веселих відеороликів, дівчина поступово набуває все більшої популярності в Мережі. Але до потрібної цифри ще дуже далеко, адже на її інтернет-сторінці немає відвертої чорнухи, сальних натяків та інших скабрезностей - всього того, на що так ласі молоді користувачі.
Дівчині доведеться дещо переглянути свої погляди на навколишню дійсність, але водночас не скотитися до рівня гумору «нижче за пояс». А ще їй необхідно постійно споруджувати невидиму броню, щоб не скласти руки від нападок віртуальних недоброзичливців, оскільки прихована заздрість та відверта ворожість надзвичайно ускладнюють розкручування блогу. Все, що залишається головній героїні, - це не кидати розпочату справу і вірити, що успіх неодмінно посміхнеться.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Як я стала феноменом (2022)