Наша історія (2017)

Мелодрама Наша історія (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
71 серій
Премєра:
14 вересня 2017
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, мелодрама, комедія
Тривалість:
120 хв.

«Наша історія (2017)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Наша історія (2017) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Молода дівчина Феліз готова поставити на кін особисте життя, тільки б її близькі люди були щасливі. Вона займається вихованням чотирьох братів і сестри, поки їхній батько запиває горе спиртним. Допомагає нещасній дівчині сусідка Тюляй, яка одружена з власником кафе. У цьому закладі й марнує гроші батько сімейства Елібол.

Кожен член подружжя має свої особливі якості та досягнення - старший брат навчається в школі, але щоб заробляти на життя, займається репетиторством. Одна з учениць закохана в нього, але її батько проти стосунків зі старшокласником.

Ще один брат - зворушливий хлопець, який закохався в жінку, яка перебуває у шлюбі. А його молодший брат постійно завдає проблем родичам через свою нестерпну поведінку. Насправді він робить це не спеціально і бажає своїй сім'ї тільки хорошого. Сестричка - мила дівчинка, а наймолодший брат - ще зовсім малюк, радуючи рідню своїм кучерявим волоссям і наївністю.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Наша історія (2017)