Кузей Гюней (2011)

Мелодрама Кузей Гюней (2011) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
40 серій
Премєра:
7 вересня 2011
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
90 хв.

«Кузей Гюней (2011)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Кузей Гюней (2011) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Гюней і Кузей - рідні брати, які працюють у сімейній пекарні. Вони різні за своїм характером. Молодший Гюней старанно вчиться, завжди готовий відповідати за свої вчинки і має на меті домогтися успіху та стати заможною людиною. На відміну від нього Кузей запальний та імпульсивний, тому часто виявляється втягнутим у неприємності.


Обидва брати закохані в одну дівчину, яку знають із дитинства. Джемре обирає Гюнея, який їй більше припадає до душі. Дізнавшись про це, старший брат влаштовує скандал, напивається, б'ється з батьком і залишає стіни рідного дому. Молодший сідає в машину, сподіваючись наздогнати брата, але потрапляє в ДТП.

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Кузей Гюней (2011)