Ех, де (2022)

Мелодрама Ех, де (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
3 серии
Премєра:
9 июля 2022
Країна:
Турция
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
120 мин.

«Ех, де (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Ех, де (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Ех, де" є ремейком популярного фільму Орхана Аксоя, знятого в 1975 році, в епоху Yeşilçam – період розквіту місцевого кінематографу.

Сім'я, де виховуються троє синів, проживає в невеликому містечку Бурса. Коли хлопці підростають, батько відправляє їх до Стамбула, щоб вони могли здобути хорошу освіту. Чоловік покладає на спадкоємців величезні надії та сподівається, що мине зовсім небагато часу до того моменту, як він зможе пишатися своїми дорогоцінними хлопчиками.

Однак, опинившись далеко від рідного дому, брати аж ніяк не поспішають занурюватися в рутину навчання. Молодший захопився політикою і тепер присвячує весь вільний час участі у мітингах та акціях протесту. Середній пристрастився до азартних ігор і програє у казино всі надіслані батьком гроші. Старшого не цікавить нічого довкола, окрім волочіння за столичними дівчатами. В об'єктиві його уваги одночасно виявляються одразу три красуні – Бурчак, Ніхаль та Зехра. Вони об'єднуються з метою помсти ловеласу.

Коли батьки дізнаються, чим насправді займаються їхні діти натомість навчання, вони впадають у шоковий стан. Дорослі розуміють, що молоді ще не готові до самостійного життя і намагаються виправити ситуацію. Головним героям комедійної мелодрами доведеться щось терміново зробити, поки батько не позбавив їхнього змісту.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Ех, де (2022)