Почуй мене (2022)

Мелодрама Почуй мене (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
9 серий
Премєра:
2022
Країна:
Турция
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
127 мин.

«Почуй мене (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Почуй мене (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Головні герої серіалу – представники «золотої молоді», яка нічого не досягла самостійно, а насолоджується життям на гроші, зароблені їхніми батьками. Юнаки та дівчата з багатих сімей навчаються в елітному коледжі і гадки не мають про те, що таке боротися за виживання. Весь вільний від навчання час вони присвячують гламурним тусовкам і веселим вечіркам, де хвалиться своїми вбраннями, девайсами та обговорюють, чиї предки крутіші.

Мельтем та Екім – повна протилежність нащадків із впливових сімей. Подруги виховуються звичайними батьками і мають інші пріоритети: хорошу освіту, престижна професія, пошуки щастя. Але якось Мельтем збиває автомобіль, і всі плани на майбутнє життя руйнуються відразу, бо після страшного удару школярка може пересуватися тільки в інвалідному візку.

Виявляється, що винуватцем трагедії є учень того самого елітарного навчального закладу – саме він був за кермом машини та скоїв наїзд. Його однокласники покривають свого друга, тому притягти хлопця до відповідальності за злочин, незважаючи на всю очевидність скоєного, зовсім не так просто.

  • 70
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Почуй мене (2022)