Студентська мрія (2021)

Мелодрама Студентська мрія (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
3 серії
Премєра:
24 вересня 2021
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, комедія
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Студентська мрія (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Студентська мрія (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Студентська мрія" дозволить зануритися в атмосферу студентського життя. Багато хлопців і дівчат мріють вступити до престижного освітнього закладу, оскільки для учнів відкриваються великі перспективи. Керівництво піклується про оснащення сучасною технікою та методичними посібниками, а лекції читають викладачі найвищого рівня. Після отримання диплома про освіту можна розраховувати на хорошу роботу і високу зарплату, оскільки багато роботодавців мріють бачити в штаті співробітників таких випускників.

У стінах навчального закладу діють суворі правила та існує власна команда з групою підтримки. Дінара, Хазан, Нурсен, Берна та Ілайда вважаються хорошими подругами і мріють про популярність. Вони намагаються вчитися самостійності та отримують перший досвід спілкування з хлопцями. Їм буває складно зрозуміти справжні мотиви представників сильної статі, адже мова може йти про банальний потяг або справжні почуття. Вони молоді й амбітні, тому є час для здійснення помилок і їх виправлення. Студенти нерідко стають учасниками кумедних і безглуздих ситуацій, після чого намагаються знайти оптимальний спосіб вирішення проблем.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Студентська мрія (2021)