Дитина (2019)

Мелодрама Дитина (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
18 серій
Премєра:
9 вересня 2019 року
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Дитина (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Дитина (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Розмірене життя сім'ї Карасу, залежить від великої таємниці, яку глава сім'ї пані Асіє приховує від усіх. Дитина, яку вона свого часу віддала своїй невістці Шуле, насправді син її позашлюбного сина Хасана, якого вона від усіх приховує. Після того, як Шуле народила свого сина, Ефе, про якого вона піклувалася 5 років, став зайвим.

Алі Кемаль, який не знає, що дитина не від нього, засуджує відсутність інтересу до Ефе з боку дружини, і цим робить невірний крок, мимоволі переконавши Шуле в її бажанні позбутися Ефе. Це стане причиною того, що в їхньому житті з'явиться Акче, справжня мати Ефе. Для Асіє починає звучати сигнал небезпеки. Прихід Хасана, який не знає, що його син живий, разом з Акчею до особняка Асіє, що має вигляд фортеці, тепер може статися будь-якої миті...

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Дитина (2019)