Чудо-лікар (2019)

Мелодрама Чудо-лікар (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
12 сентября 2019
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Тривалість:
120 мин.

«Чудо-лікар (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Чудо-лікар (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Хірург-самородок, що володіє універсальним талантом і абсолютний дитина, зовсім позбавлений навичок адаптації в соціальному середовищі та суспільстві з оточуючими його людьми. Алі відрізнявся від своїх однолітків з ранніх років, маючи вроджені відхилення. Рідний батько, який не в змозі був справитися з усвідомленням того, що його син не такий дитина як всі і представляється надто збитковим на тлі інших, відмовляється від нього і віддає в притулок на виховання. Сам же Алі страждає аутизмом і рідкісним захворюванням який на зрозумілій мові буде звучати, як «синдром вченого ідіота».

Розшифрувати подібну патологію можна наступним чином. Хворий володіє видатними здібностями і знаннями в певній сфері, а в іншому може представляти собою розумово відсталу особистість. Дивлячись цей драматичний сюжет, можна зрозуміти, що людські можливості точно не вивчені до кінця і що лише однією силою волі і природного дару можна досягти неможливого. Для героя це стає зцілення. Він надходить в університет і жадібно поглинає всі отриману інформацію. І для нього не важливі глузування, знущання за спиною. У нього є мета, і він збирається досягти її будь-якою ціною. Хлопець з відзнакою закінчує навчання. Після чого персонаж, чий розум ув'язнений в рабство сущого дитини облаштовується на роботу в найпрестижніший лікувальний центр міста. Чудовий хірург, діагност, він з легкістю визначає захворювання, але знову стикається з презирством підлою людської сутності. І тільки вірні друзі, і його вчитель зможуть допомогти йому подолати всі негаразди і повірити в себе.

  • 80
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Катерина
    Класний серіал! Дуже сподобався
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Чудо-лікар (2019)