Полярна зірка (2019)

Мелодрама Полярна зірка (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
63 серії
Премєра:
14 вересня 2019
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама, комедія
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Полярна зірка (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Полярна зірка (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Вічна історія протиборства двох сімей, про те, що від любові до ненависті один крок, знайшла своє відображення в сюжеті нового турецького серіалу "Полярна зірка".

Дівчина на ім'я Йилдиз шалено кохає молодого чоловіка Кузей. Їхні сім'ї дружать, і з часом молоді люди заручилися. Але Кузей їде до Стамбула вчитися і закохується там в іншу дівчину, забувши про те, які обіцянки давав Йилдиз. Коли звістки дійшли до селища, де жив Кузей, від нього відмовилися і родичі, і сім'я нареченої, що не відбулася.

У серці Йилдих назавжди настала зима, і вона ні на мить не забуває про біль і приниження, якого зазнав її коханий. Тим часом Кузей одружується з дівчиною, яку він покохав, три доньки з'являються на світ у їхній родині. Минає 20 років з того моменту, коли він зрадив почуття Йилдиз, коли і Кузею довелося випробувати подібні почуття, плюс до всього він ще й збанкрутував.

Дорослий чоловік вирішує повернутися у своє рідне селище, взявши з собою дочок, щоб влаштуватися там надовго. Але він зіткнеться з непростою боротьбою з жителями села, звідки він поїхав понад 20 років, оскільки про його зраду пам'ятають досі. Йилдиз має намір витіснити колишнього нареченого і зробити все, щоб він забрався геть. Але Кузею допомагатимуть його рідні доньки. Хто ж здобуде перемогу в турецькому серіалі "Полярна / Північна зірка"

  • 80
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Ірина
    дивилася кохання101. цікавий серіал. задоволена
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Полярна зірка (2019)