Безцінний час (2010)

Мелодрама Безцінний час (2010) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
140 серій
Премєра:
14 вересня 2010
Країна:
Туреччина
Жанр:
трилер, драма, мелодрама, пригоди, сімейний
Режисер:
Тривалість:
58 хв.

«Безцінний час (2010)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Безцінний час (2010) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Джеміль ніколи не думала, що її чоловік буде їй невірний. Капітан далекого плавання весь цей час жив на дві сім'ї, поки вона одна виховувала їхніх чотирьох дітей. Жінка не змогла стримати емоції і побила коханку, яка прийшла до них у будинок. Правосуддя виявилося не на боці Джеміль, жінка опиняється у в'язниці, але згодна дати розлучення чоловікові в разі виходу на свободу.

Джеміль не підозрювала, що колись коханий чоловік і турботливий батько залишить її і дітей без даху над головою, а після підпалу жінку позбавляють і аліментів на дітей. Нещасна жертва не уявляє, як складеться її подальше життя. Чи зможе вона підняти дітлахів наодинці, але не має наміру опускати рук і робить усе можливе, щоб помститися зраднику та його обраниці. Матеріальне становище капітана тільки покращилося, тоді як його колишня сім'я проживає в злиднях.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Безцінний час (2010)