Без провини винувата / У чому вина Фатмагюль? (2010)

Мелодрама Без провини винувата / У чому вина Фатмагюль? (2010) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
119 серій
Премєра:
16 вересня 2010
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
80 хв.

«Без провини винувата / У чому вина Фатмагюль? (2010)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Без провини винувата / У чому вина Фатмагюль? (2010) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У день, коли вона йде проводжати свого нареченого в плавання, на шляху дівчини встають 4 п'яних її красою і вином чоловіків, 3 з яких діти забезпечених людей. Ніхто з них і не думав, що жарт може закінчитися насильством. Не усвідомлюючи своїх дій, троє хлопців ґвалтують Фатмагюль...

За справу береться поліція. За турецьким законодавством цей процес вважатиметься закритим, якщо один із ґвалтівників одружиться з жертвою. І тоді багаті батьки ґвалтівників, щоб врятувати своїх дітей від в'язниці, розробляють план: вони вмовляють одружитися бідняка з Фатмагюль, пожити разом із нею в шлюбі один рік, а потім розлучитися. Так, молоду дівчину видають заміж за одного з ґвалтівників - за Керіма. Їхнє нове життя починається з ненависті одне до одного. Ґвалтівники поглумилися не лише над тілом, а й над долею дівчини. Фатмагюль стає полонянкою Керіма, вона змушена жити із заплямованою честю.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Без провини винувата / У чому вина Фатмагюль? (2010)