Гра моєї долі (2021)

Мелодрама Гра моєї долі (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
3 декабря 2021
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 мин

«Гра моєї долі (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Гра моєї долі (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Жінці на ім'я Асія - тридцять два роки. Вона виховує двох чарівних дітей. Колись давно її саму вирощувала нестерпна і нещадна мачуха. Коли дівчина досягла сімнадцятирічного віку, вона втекла з дому, сподіваючись на нове життя – вільне та щасливе. Через деякий час доля зводить героїню з Джемалем. Між ними виникає щире кохання. Молодята вирішили не затягувати з весіллям. Незабаром вони стали батьками чарівних дітей – Нергіс та Умут.

Новоспечені мама та тато були зраділи поповненням у сімействі. Щоправда, позитивні емоції неабияк зіпсовані проблемами з грошима. Джемаль багато думав над тим, як налагодити фінансове становище. Його мрія – це багате життя у розкоші. Доля дає героєві можливість виконати своє бажання. Ця людина знайомиться з багатою особою, яку звати Хелін. Поміж ними почався бурхливий роман. Якось чоловік дізнався, що коханка від нього завагітніла, і, анітрохи не сумніваючись, зрадник залишив сімейство і остаточно пішов до Хеліна. Приголомшена Асія змушена одна утримувати і ростити двох дітей, втративши підтримку. Втім, у неї з'являється можливість розпочати щасливіше життя.

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Гра моєї долі (2021)