Рамо (2020)

Мелодрама Рамо (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серій
Премєра:
18 січня 2020
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, кримінал
Тривалість:
120 хв.

«Рамо (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Рамо (2020) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Рамо не звикати до мафіозних розбірок, які стали частиною його небезпечною і непередбачуваною життя. Але одного разу його існування змінитися кардинальним чином, коли він зустріне саму прекрасну дівчину на світі по імені Сібель. Цілеспрямована і заповзятлива особа з відзнакою закінчує юридичний ВУЗ і тепер працювати адвокатом, роблячи вже перші успішні кроки. Їх любов виявилася взаємною, якщо не вважати того, що Сібель дружить з сестрою Рамо. Любі дуже товариські хлопці, тому друзів у них предостатньо, які вважають, що герої найкрасивіша пара, яку їм доводилося бачити.

Але не все так райдужно буде на шляху закоханих, які давно вирішили для себе, що хочуть бути разом будувати спільне щасливе майбутнє. На тлі особистих переживань і проблем, Рамо намагається захистити свою сестричку від якогось кримінального елемента і його настирливих залицянь. І тоді впертість потенційного нареченого переростає у відкриту і явно агресивну загрозу всій родині так званої нареченої. Чоловік ставить родичем перед вибором, але останні зовсім не з полохливою десятки. Ясно одне, треба діяти рішуче і швидко, завдавши противнику несподіваний удар. Шанс тільки один і розрахунок повинен бути точним.

  • 80
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Рамо (2020)