Ящірка (2014)

Мелодрама Ящірка (2014) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
85 серій
Премєра:
8 березня 2014
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама, комедія, кримінал
Тривалість:
120 хв.

«Ящірка (2014)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Ящірка (2014) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Ящірка" (Kertenkele) повідає історію Зії Ходжі, який вже давно став головною метою стамбульської поліції. Він майстерно скоює злочини і майстерно йде від переслідування, не залишаючи після себе серйозних доказів. В черговий раз чоловік успішно закінчує брудну справу, але за ним починають гнатися люди мафіозних структур. Він перейшов дорогу не простій людині, тому перебуває в рідкісній небезпеці. Під час погоні Зія помічає пожежу і, не довго думаючи, злодій кидається в полум'я і рятує маленьку дитину. Його героїчний вчинок стає його фатальним, і рецидивіст потрапляє за ґрати.

Час у в'язниці тягнеться повільно й болісно, ув'язнений виношує план втечі та за першої можливості успішно здійснює його на практиці. У цьому йому допомагає одяг імама, в якому він і потрапляє до будинку Екрема, впливової людини у сфері нерухомості. Завдяки великій випадковості онука господаря стає об'єктом кохання і чарівності втікача. На його шляху зустрічаються різні жінки, але ця по-справжньому западає йому в душу. Він вирішує завоювати дівчину за будь-яку ціну, але злочинне минуле і перебування в розшуку не залишають надій на спокійне майбутнє, щасливу сім'ю і взаємність.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Ящірка (2014)