Втеча (2022)

Мелодрама Втеча (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серий
Премєра:
5 июля 2022
Країна:
Турция
Жанр:
боевик, драма, приключения
Тривалість:
60 мин.

«Втеча (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Втеча (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Сюжет турецького серіалу розповідає про несправедливість сучасного світу та наслідки дій певних людей. Так сталося, що в житті та долі головного героя відбулися великі зміни, коли законослухняний громадянин виявляється втягнутим у погані події. Тепер його спокійне та радісне існування закінчилося. Чоловік і не підозрював, що займаючись цілком легальними справами, він стане частиною хитромудрого плану, який протягом тривалого часу виношується з метою масштабного конфлікту. Звичайно, це негативно впливає на його майбутнє. Невинного незабаром заарештовують правоохоронці і відвозять до поліцейської дільниці, де чекають розгляди. Оскільки сталася велика трагедія, а невідомі злочинці майстерно підставили центрального персонажа. У поліції є підстави з метою відправлення його за ґрати.

Достовірні факти важко спростувати і доводиться відправляти до колонії суворого режиму. Тепер він ув'язнений і виношуватиме план помсти. Йому тут явно не місце і надовго він не має наміру затримуватися. Декілька тижнів довелося готувати план втечі. Під час задуманого необхідно бути дуже обережним, щоб не бути спійманим наглядачами. Пізніше він підключає і співкамерника, який встиг завоювати довіру. Борець за права починає виконувати хитру гру і здається, наближається до поставленої мети. Але незабаром ситуація починає загострюватися, коли про втечу стає відомо зовсім непотрібному кандидату. Злочинець теж не хоче залишатися у тюремних ґратах і погрожує видати втікачів, якщо його не візьмуть із собою. Доводиться діяти за обставинами і вже на волі вирішувати неприємності, що надходять.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Втеча (2022)