Рамо (2020)

Мелодрама Рамо (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
40 серій
Премєра:
14 січня 2020
Країна:
Туреччина
Жанр:
бойовик, драма
Тривалість:
120 хв.

«Рамо (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Рамо (2020) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Рамазан, більш відомий під прізвиськом Рамо, вів життя, насичене подіями, але водночас вельми небезпечне. З деяких причин він зв'язався з криміналом, але вибратися з цієї сфери не так вже й просто, до того ж, у Рамо є вкрай небезпечний ворог. Але не тільки справи, пов'язані з грошима та іншими питаннями, турбували душу Рамо. Він зустрів жінку, в яку закохався, і не мав намірів з нею розлучатися. Сібель подобався Рамо, але їй було недобре від однієї тільки думки, що вона може втратити його, адже вороги коханого чоловіка не звикли жаліти тих, хто був з ними не заодно.

Стосунки Сібель і Рамо все-таки досягли того рівня, коли приймається серйозне рішення. А ворог Рамо вирішує перетворити весілля на похорон. Події розвиваються таким чином, що помирає син Джихангіра, і той вирішує будь-що-будь помститися Рамо. Він віддає відповідний наказ своїм людям. З того моменту протистояння між двома сторонами набуває більш серйозних відтінків. На шляху Рамо крім Джіхангіра є і ще один недруг, і також небезпечний, і це Коркут. Постраждала Сібель не має намірів відмовлятися від Рамо. А вижити їй вдалося завдяки Нехір. Молода жінка перебуває в роздумах.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Рамо (2020)