Все про шлюб (2021)

Мелодрама Все про шлюб (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
31 серія
Премєра:
2021-09-21
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
120

«Все про шлюб (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Все про шлюб (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Серіал "Все про шлюб" є чудовою адаптацією британського проекту "Спліт", що вийшов на екрани у дві тисячі вісімнадцятого року. Новинка запропонує поринути в історію трьох дівчат, які опинилися в Стамбулі, щоб почати нове життя. Кожна. природно, обере свій шлях, однак у них буде чимало спільного. Сюжет сконцентрується на захоплюючих історіях навколо Азри Гюнай, яка працює в юридичній фірмі. Вона регулярно займається шлюборозлучними справами, через що може розповісти дуже багато про сімейне життя інших людей.

Однак і своє життя теж має місце. Головна героїня впевнена в тому, що у неї в сім'ї теж твориться цілковита плутанина. Справа в тому, що дівчина працює разом із матір'ю Чолпан та братом Санемом. Перша збирається залишати посаду голови організації, тому їй потрібна гідна заміна. Нестерпний братик вічно ставить палиці в колеса своїм близьким, а між матір'ю і дочкою регулярно виникають суперечки організаційного характеру. Сама ж Азра чомусь впевнена у своєму успіху, хоча зовсім неясно, чи вдасться їй впоратися з труднощами свого становища чи ні. Автори сценарію серіалу пропонують нам зануритися в захоплюючу та привабливу атмосферу, яка припаде до душі всім шанувальникам драматичних історій.

  • 80
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Сенем
    Опис серіалу не правильний, повний треш !!!
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Все про шлюб (2021)