Квартира невинних (2020)

Мелодрама Квартира невинних (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
50 серій
Премєра:
15 вересня 2020
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
45 хв.

«Квартира невинних (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Квартира невинних (2020) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Інчі — молода дівчина, яка живе разом із братом та дідусем. Після того як мати залишила їх багато років тому, вона страждає і відчайдушно намагається не залишати у біді родичів. З цієї простої причини героїня не може розлучитися з хлопцем-алкоголіком Уйгаром. Хан, гарний та успішний бізнесмен, живе з батьком Хікметом та трьома сестрами Сафіє, Гульбен та Неріман. Він присвячує себе сім'ї, і він не має особистого життя, крім роботи. Батько страждає на діабет, молодша сестра на астму, а дві старші мають фізіологічні проблеми. Сафіє та Гюльбен — схиблені на прибиранні, навіть чотири рази миють овочі з милом і нікого не пускають на кухню, щоб запобігти появі мікробів. Їхня пристрасть робить існування членів сім'ї обтяжливим. Оскільки вони хочуть очистити все ідеально, вони витрачають багато часу навіть на приготування простої страви.

Окрім іншого, дівчата використовують одну із квартир для накопичення. Коли вони не вистачає належного часу на ідеальне чищення простирадлом або одягу, вони просто кладуть їх у мішок для сміття і везуть туди. Хан жертвує життям заради родичів. Чоловік не тусується з друзями, а після роботи йде додому. Хлопчина м'яко ставиться до дівчат, не засуджує та намагається підтримати. Він людина, яка стає вікном у світ. Отже, сестри не хочуть втрачати брата і не бажають, щоб він одружився. Долі центральних персонажів невдовзі перетинаються випадково. Коли парочка потрапляє в автомобільну аварію, головний герой частково травмується, і дівчинка супроводжує до лікарні, щоб компенсувати завдану помилку. Через довгий час Хан провів рідкісний старий час разом із красивою жінкою. В результаті йому подобається бути тим, про кого піклуються по-доброму.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Квартира невинних (2020)