Два обличчя Стамбула (2013)

Мелодрама Два обличчя Стамбула (2013) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
50 серій
Премєра:
31 серпня 2013
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Два обличчя Стамбула (2013)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Два обличчя Стамбула (2013) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Головну героїню цієї драматичної історії звуть Неріман. Вона живе в бідняцькому районі Стамбула Фатіх. Зустріти тут на вулиці заможного пана практично нереально. Молода і вродлива жінка обтяжується своєю приналежністю до низьких соціальних верств і мріє за всяку ціну вирватися з цього убогого існування.

Неріман народилася в цьому кварталі міста. Її батьки були бідні і життя не балувало дівчинку вже з народження. Її мати пішла в інший світ, залишивши ще зовсім маленьку доньку під опікою батька й тітки. Сім'я жила скромно, але шанувала прийняті в суспільстві національні та сімейні підвалини. Батько дівчинки був за характером добрим і чуйним. Він ніколи не ображав доньку, яку ніжно любив і виховував, як це личить у сім'ї правовірного мусульманина.

Шинасі закохався в красиву дівчинку, коли ще був підлітком. Він теж народився і виріс у небагатій родині, пізнавши на своєму невеликому віку і голод, і холод. У своїх мріях дорослий хлопець бачив Неріман коханою дружиною. Скромний молодий чоловік теж подобається дівчині, але ось поєднати себе з ним шлюбними узами вона не готова. Красуня, втомлена від життя в злиднях, шукає гідну партію тільки серед заможних чоловіків.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Два обличчя Стамбула (2013)