Сім'я (2023)

Мелодрама Сім'я (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
7 березня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
бойовик, драма, мелодрама, кримінал
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Сім'я (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Сім'я (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Для людини важлива наявність сім'ї, як оплоту або гавані у великому навколишньому світі, сповненому небезпекою і вельми байдужому до чужих проблем і почуттів. І тільки сім'я складається з тих людей, які можуть бути люблячими, такими, що співпереживають і тяжіють захистити від негараздів, а за потреби простягнути руку допомоги. Але далеко не завжди сім'я видається безпечним місцем для окремо взятої людини. У деяких сім'ях стосунки між родичами вибудовуються складним чином, часом і патологічним.

Аслан Сойкан народився в сім'ї досить впливової і багатої, що забезпечувало його найкращими умовами життя. Ось тільки в сім'ї він відчув те, що завдало йому величезної шкоди. У його душі зберігся біль, що отруює все його подальше існування. Але зустріч із Девін усе змінює. Ця дівчина також має уявлення, що таке душевні рани, які заподіяли близькі люди. Вона стала психологом, щоб допомагати кожному, хто потребує поради та аналізу того, що залишилося в пам'яті. Але ставши частиною іншої сім'ї, Девін стикається з тими труднощами, з якими часом не знає, що робити. Мати Аслана є людиною владною, яка не зважає ні на чиї почуття і підпорядковує собі волю близьких людей. Аслан намагається повстати проти Хюльї Сойкан, погіршуючи своє становище. Але чоловіків

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Сім'я (2023)