Сипахи (2022)

Мелодрама Сипахи (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2022
Країна:
Турция
Жанр:
боевик
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Сипахи (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Сипахи (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Деякі види професійної діяльності досить небезпечні і людина, яка вирішила стати частиною будь-якої сфери, погоджується на подібні ризики. Коркут Алі також вирішив пов'язати професійну долю із ризикованим заняттям. Йому відомі таємниці державного рівня, і це дуже небезпечно, адже нерідко осіб, які мають подібні знання, можуть ліквідувати. Незважаючи на досить молодий вік, Коркут став професійним розвідником і відзначився при виконанні важливих завдань. І, звичайно, він мав уявлення, що чекати від людей і якими ті можуть бути.

Щодня він мав чим займатися, і часом доводилося виконувати рутинні завдання у вигляді стеження за людиною, яка не просто так потрапила в поле зору осіб, які відповідають за державну безпеку. Коркут спостерігає за зовні цілком звичайною людиною, яка щодня виконує однакові дії, вирушаючи до ресторану. За ним пішов і Коркут, підсівши до двох дівчат, які опинилися сестрами. Він намагався не привертати уваги до своєї персони і далі стежити за об'єктом. У ресторані відбувається вбивство і Коркут кидається в погоню за вбивцями. Дані про переміщення підозрюваних Коркуту повідомляють з управління, звідки ведеться спостереження за камерами.

Він сильно ризикував власною безпекою, адже у свою чергу і за ним іде погоня. Коркут укривається в безпечному місці, але сутички із противником не уникнути. За такі вчинки керівництво його вичитує. А Коркуту потрапив до рук телефону вбитої в ресторані людини, в якій містилася досить важлива інформація. І ця інформація виявляється привабливою для представників різних країн, а ті бажають отримати її за всяку ціну і точно життя розвідника не стане пріоритетом.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Сипахи (2022)