Червона кімната (2020)

Мелодрама Червона кімната (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
60 серій
Премєра:
4 вересня 2020
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
120 хв.

«Червона кімната (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Червона кімната (2020) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Життя людини наповнене безліччю страждань і не кожному під силу з ними впоратися, і коли людина піддається слабкості, вона потребує сторонньої допомоги тих, хто знає, як втихомирити емоції та почуття. У психіатричному кабінеті доктора Ханим опиняються нерідко ті люди, які втомилися боротися з життєвими негараздами. А також ті нещасні, хто був уражений захворюванням нервової або психічної систем. І психіатрам, і пацієнтам непросто доводиться на шляху до зцілення. Лікарі мають уявлення, що відбувається з їхніми пацієнтами, але це усвідомлення не розв'язує завдання так швидко, як хочеться обом сторонам.

Серед пацієнтів нерідко опиняються ті, хто зазнав над собою насильства, причому не тільки фізичного. Рани, завдані близькими, ніяк не можуть зажити. Але психічний розлад підступний і проявляється або поступово, або різко. Так і мати однієї дівчини несподівано починає себе дивно поводити. Дівчина прибігла додому через те, що мати не підходила до телефону і дверного дзвінка не чула, водночас жінка приготувала роздати свої речі і до ванної кімнати доньку не пускала. Нур увірвалася у ванну і побачила там приготований зашморг із мотузки. Такий стан жінки вимагав участі фахівців.

  • 80
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Червона кімната (2020)