Столітнє диво (2023)

Мелодрама Столітнє диво (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
23 марта 2023
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Столітнє диво (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Столітнє диво (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Людина не може прожити понад норму, яка цілком навіть відома, але винятки цілком навіть трапляються. Алі Тахір народився 1893 року. З малих років хлопчик виявляв сміливість і відвагу. Він хотів вирости справжнім воїном, і так і сталося. Будучи дорослим чоловіком, він одягнув військову форму і був готовий ризикувати своїм життям заради країни. У 1921 році Алі Тахіру довелося взяти участь у вельми страшній битві, що вибухнула в Сакар'ї. Алі Тахір в один із фатальних для себе днів пішов на смерть. Він прийняв роль шахіда, що не залишало йому шансу на те, щоб вижити. Але іншого виходу для себе він не бачив. Поранення, отримане Алі, мало позбавити його життя. Але відбувається справжнє диво.

Алі залишається в живих, а трохи пізніше стає зрозуміло, що він перестає старіти. І це було якесь незрозуміле явище. Але й воно виявилося не єдиним. З того дня, коли доля Алі Тахіра змінилася, минуло сто тридцять років. Він залишався молодим і повним сил. Йому доводиться взяти ім'я Кемаль і жити так, як і всі інші люди. Але він розуміє, що це не так. Адвокатеса Харіка проживає з тіткою, яка її виховала, а також із сестрою і кузенами. Їй хочеться внеси у своє життя зміни.

Дівчина має намір написати книгу. Але для цього необхідно мати матеріал, і Харіка вирішує покинути рідний дім. Нове життя дарує Хариці зустріч із неймовірним чоловіком. Крім того, що він має привабливу зовнішність, так ще й готовий розповісти їй неймовірну історію, яка цілком навіть може лягти на папір, ставши бажаною книгою. Харіка переймається персоною Кемаля, і здається, що ще трохи і вона в нього закохається. Кемаль і сам не проти того, щоб впустити у своє життя приємну погляду і серцю жінку. Він скучив за почуттями і готовий тікати від самотності. Але його лякає той факт, що про нього можуть дізнатися деякі люди, які не нададуть йому можливості вести розмірений спосіб життя.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Столітнє диво (2023)