Азизе (2019)

Мелодрама Азизе (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
19 ноября 2019
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Тривалість:
47 мин.

«Азизе (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Азизе (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Драматична історія яскравою, взаємної любові оповідає про двох самотності, що зустрілися одного разу в Стамбулі - Картал і Азіз. Випадкове побачення кардинально змінює долі молодих людей, несучи вихором в полон закоханості. Правда поки кожен з них не знає, як сприймати все, що відбувається. Особливо це стосується хлопця - успішний молодий чоловік, з непростим і замкнутим характером. Він живе подвійним життям, де про темну її стороні практично ніхто не здогадується. Адже промишляє чоловік в кримінальному світі, де його добре знають і поважають, і це його велика таємниця.

На відміну від нього прекрасна дівчина - світла і відкрита для спілкування. Вона настільки щира, добра і справжня, що неможливо в неї не закохатися і не захоплювати нею. Вона своїм позитивом буквально заражає завжди серйозного чоловіка. Ось тільки в їхніх взаєминах все не так однозначно і просто, як би їм хотілося. Дуже багато «але», перешкод і складнощів. Минуле не відпустить просто так свого бранця Картала, без відповідного відкупу. А ціна занадто висока і це - життя. Йому потрібно зробити вибір. Паре доведеться боротися за право бути щасливими і не пасувати перед труднощами. Чи вийде у них?

  • 60
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Азизе (2019)