Поважне минуле (2019)

Мелодрама Поважне минуле (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
3 серии
Премєра:
25 октября 2019
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 мин.

«Поважне минуле (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Поважне минуле (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Головні героїні драматичного серіалу: талановита музыкантша, знає доктор і амбітна власниця виноградників. Кожна з трьох живе своїм життям, вирішуючи свої проблеми і турботи. Отримавши запрошення і дивні листи дівчата зустрічаються на весіллі одного з них. Урочистість відбувається в маленькі села під назвою Гюнешлі Баштану. Саме там і з'ясується, що молоді жінки є рідними сестрами. Спочатку все сприймається, як розіграш. Адже в це складно повірити так відразу.

Начебто у кожної вже своє налагоджене розмірене існування і раптом така шокуюча новина. Але у весільну ніч обставина розіграються таким чином, що новоспеченим родичкам доведеться затриматися в провінції. Сама ця ситуація змусить їх повірити у кровні узи, об'єднатися і стати близькими. Їм доведеться знайти відповіді на багато питань з свого темного минулого сімейних таємниць, яке до того моменту не нагадувало про себе. А може краще залишатися в невіданні і не знати нічого. Мимовільні полонянки складній ситуації і самі ще не знають, що може з цього вийти і що їх може очікувати далі. Але цікавість пересилює обережність і що з цього вийде, поки не відомо?!

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Поважне минуле (2019)