Мачуха (2023)

Мелодрама Мачуха (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
27 июня 2023
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
91 мин.

«Мачуха (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Мачуха (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Мачуха" розповідає про складні сімейні стосунки, трагічні події, здатні кардинально змінювати долі людей. Випускник Стамбульського університету володів керамічним заводом, який дістався у спадок від батька. Фарук мав усі необхідні якості хорошого керівника. Він повністю довіряв власним почуттям, коли познайомився зі скромною і милою дівчиною. Ефсун стала законною дружиною і народила трьох дітей, зробивши благовірного неймовірно щасливою людиною.

Мати виступала проти невістки з нижчим соціальним статусом, однак переконати спадкоємця не зуміла. На щасливе сімейство чекали страшні випробування. Лікарі поставили смертельний діагноз другій половинці і Фарук нічого не зміг зробити навіть за наявності величезного багатства. Чоловік залишається один і не бажає думати про можливий шлюб. Поруч перебувала віддана помічниця, яка підтримувала шефа в будь-якій ситуації. Серап Кутлу неодноразово виявляла любов і турботу про його хлопців, тож одного разу вдівець робить пропозицію. Він уявити не міг, що підступна та підла дівиця придумала хитрий план. Мачуха незабаром виявить справжні наміри.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Мачуха (2023)