Міський лікар (2022)

Мелодрама Міський лікар (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серий
Премєра:
8 апреля 2022
Країна:
Турция
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
120 мин.

«Міський лікар (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Міський лікар (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Зворушлива мелодраматична історія з Туреччини, що пропонує поринути у повсякденне життя та роботу доктора Кемаля, людини, яка є видатним хірургом. Головний персонаж віддає всього себе роботі. Таких як він називають лікарями від Бога.

Незважаючи на численні труднощі в роботі, Кемаль разом зі своїми вірними товаришами продовжує працювати у міській клініці та рятувати пацієнтів одного за іншим. Місце у нього не найпопулярніше і відоме, але воно стає таким через видатного майстра своєї справи, який разом із товаришами по службі творить справжню лікарську магію!

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Міський лікар (2022)