Мафія не може правити світом (2015)

Мелодрама Мафія не може правити світом (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
199 серій
Премєра:
8 вересня 2015
Країна:
Туреччина
Жанр:
бойовик, драма, кримінал
Тривалість:
120 хв.

«Мафія не може правити світом (2015)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Мафія не може правити світом (2015) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Головний герой турецького серіалу "Мафія не може правити світом" - заможний Хизир Чакирбейлі, який займається нелегальною торгівлею зброєю. Завдяки зв'язку з криміналом ця людина може собі дозволити більше, ніж інші. У нього є багатий будинок, вірна дружина Мер'єм і красуня-коханка Назлі. Якби він мав волю, чоловік поміняв би цей злочинний вид діяльності на щось більш законне, але продажем зброї промишляли ще батько і старший брат бізнесмена. Після їхньої загибелі саме Хизиру довелося стати на чолі сімейної справи. Та й від мафії чи можливо сховатися?

Тим часом торговцем зацікавився уряд Туреччини. Там хочуть, щоб чоловік очолив кримінальну спільноту, змістивши колишнього лідера. Натомість той має припинити продаж зброї опозиції, ворогам країни. Ситуація двояка: у мафіозному світі не прощають зрадників. Ділець намагається знайти віддушину в сім'ї та коханні на стороні, але тут теж не все гладко. Коханка будує плани на нього і заявляє про швидку появу спадкоємця.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Мафія не може правити світом (2015)