Та, що розбиває серця (2010)

Мелодрама Та, що розбиває серця (2010) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
112 серій
Премєра:
26 лютого 2010
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, мелодрама, комедія, музика
Тривалість:
87 хв.

«Та, що розбиває серця (2010)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Та, що розбиває серця (2010) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Героєм цієї історії є Мурат - молодий талановитий чоловік. Виходець зі знатної сім'ї, він прожив більшу частину життя за кордоном, навчаючись музичній науці та звичаям вищого світу. Повернутися в рідний Стамбул його змусило покликання - викладати музику. Але одного разу звичайна прогулянка містом круто змінює життя Мурата. Зустрівши юну чарівну дівчину, на ім'я Хасрет, молодий чоловік закохався з першого погляду. Щоправда, походження Хасрет стає перешкодою між молодими людьми: вона народилася і виховувалася в бідній родині з неблагополучного району.

Проте Мурат не може втратити кохання, і вирішує взятися за перевиховання Хасрет. Його мета - зробити з неї леді. До того ж, у дівчини є талант до співу, що не залишається непоміченим нашим геніальним учителем. Мурат починає вчити дівчину музичної грамоти, і через деякий час Хасрет стає зіркою. І тоді, Мурат закохується в Хасрет з новою силою. Як складуться долі молодих людей, покаже телесеріал "Серця, що розбивають".

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Та, що розбиває серця (2010)