Бодрумська казка (2016)

Мелодрама Бодрумська казка (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
38 серій
Премєра:
18 серпня 2016
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
120 хв.

«Бодрумська казка (2016)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Бодрумська казка (2016) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Ервен Ервюген - чоловік, який є серйозним бізнесменом, якому належить ціла мережа готелів. Він одружений із чарівною Йилдиз, яка живе в Стамбулі з дітьми. Але замість того, щоб проводити час у компанії дружини, він пустує з коханкою, відпочиваючи в її обіймах у курортному місті.

До певного моменту йому вдавалося спритно приховувати стосунки на стороні, але відразу правда спливає на поверхню. Це позначається на житті як самого Ервена, так і його близьких людей.

Допустивши кілька великих помилок у бізнесі, він ніби за клацанням пальців перетворюється на банкрута. Родичам доводиться здійснити переїзд до чоловіка, оскільки про шикарне життя доводиться забути. Він позбувся всього, що в нього було. Єдине, що залишилося в героя, - крихітна частка в невеликому готелі та старий будиночок, що дістався його дружині після смерті її батька. Ервен відчуває цілковиту розгубленість і гадки не має, як діяти далі, щоб не втратити останнього, що тепер у нього є, і виправити ситуацію.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Бодрумська казка (2016)