Дворик (2018)

Мелодрама Дворик (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серій
Премєра:
29 березня 2018
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, кримінал
Тривалість:
120 хв.

«Дворик (2018)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Дворик (2018) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецька кримінальна драма "Дворик" оповідає про дівчат у в'язниці та наслідки їхніх протиправних дій. Кожна з дівчат з різних причин потрапила в цю в'язницю. Але умови ув'язнення унікальні - жінки мають доступ до свободи. Вони мають доступ до міста і магазинів, але вона, як і раніше, вважається, що відбувають покарання у в'язниці суворого режиму.

В уряду є нова програма з дивними правилами. Шоу зображує повсякденне життя ув'язнених і їхнє знайомство з турецькими традиціями. Правосуддя є головною метою, і ті, хто невинний, не почуватимуться ущемленими.

Серіал демонструє минуле злочинців і те, як вони змінилися після тюремного ув'язнення. Хоча вчорашній день не виправити, починається внутрішня боротьба між матерями та рецидивістками. Не всі можуть повернутися у свої сім'ї, оскільки вони змінюють свої погляди і прагнуть помститися справжнім винуватцям з ув'язнення.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Дворик (2018)