Кіпр: Шлях до перемоги (2021)

Мелодрама Кіпр: Шлях до перемоги (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серії
Премєра:
15 жовтня 2021
Країна:
Туреччина
Жанр:
бойовик, історія
Тривалість:
60 хв.

«Кіпр: Шлях до перемоги (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Кіпр: Шлях до перемоги (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Телевізійна драма присвячена 1963 року. Серіал, у якому розповідатимуться про події періоду 1963-1974, моменту загострення міжобщинних протиріч, зустріли лідера кіпріотів-турків Ерсін Татар, який назвав його «екстраординарним». Зрозуміло, що сюжет розповідатиме про життя кіпрсько-турецької сім'ї, очолюваної торговцем жувальною гумкою, оскільки вони охоплені жорстоким періодом, відзначеним подіями після 21.12. 63., спалахом проблем. Дата запуску в четвер також є символічною, оскільки збігається з кампанією Еока щодо припинення британського колоніального панування над островом. 1963. У листопаді Макаріос пропонує серйозні поправки до конституції про поділ влади, які, як він стверджує, необхідні, щоб зробити державу більш функціональною після неодноразового безвиході в уряді.

Туреччина відкидає запропоновані зміни, як і кіпріоти-турки, які розглядають як спробу підірвати політичну діяльність у республіці. Наприкінці грудня спалахують міжобщинні зіткнення. На Різдво узгоджується ненадійне припинення вогню. 30 числа через Нікосію проведено «зелену лінію», що означає відстутсвие бойової дії. Кіпріоти-турки йдуть із Кіпру. 1964. Тисячі турків-кіпріотів починають переїжджати до захищених анклавів та засновувати свої власні автономні управління. Тільки кіпріоти-греки зараз представлені в уряді, визнаному на міжнародному рівні єдиною законною владою острова. Турки кажуть, що їх вигнали, а греки стверджують, що пішли з метою створити свою особисту адміністрацію. Греки-кіпріоти знову вводять попит на Енозіс.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Кіпр: Шлях до перемоги (2021)