Літня пісня (2023)

Мелодрама Літня пісня (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
9 липня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, мелодрама, комедія, музика
Тривалість:
120 хв.

«Літня пісня (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Літня пісня (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Гюль виросла в невеликому селі, де панували суворі звичаї, і мама юної красуні тривожилася за майбутнє дочки. Юна особа не має наміру животіти в глушині, і вважає, що доб'ється успіху у великому місті. До того ж у місті проживає тітка, яка готова відчинити двері свого будинку для родички. Гюль розраховує домогтися успіху, але для цього доведеться влаштовуватися на роботу і намагатися доводити свої здібності і таланти. Ось тільки на цьому шляху у дівчини можуть виникнути труднощі, і не тому, що вона позбавлена здібностей, а тому, що має вельми непростий характер. Вона не наділена витримкою і врівноваженістю, через що частенько потрапляє в різного роду ситуації.

Сама Гюль анітрохи не переживає з цього приводу через молодість та енергійність. Причому від таких проявів характеру Гюль страждають і сторонні люди, приміром, молода жінка, яка зіткнулася з непроханою гостею в будинку, куди та увірвалася без дозволу, лише тому, що так було їй зручно. Але й ображатися на Гюль практично неможливо. І з такою дивовижною обставиною зіткнуться двоє молодих чоловіків. З Кенаном і Муратом навіжена красуня перетнеться по роботі. Кенан був чимало вражений тією експресією, яку видавала дівчина. І хоч він не був у захваті від усіх витівок Гюль, але не в силах не відчувати до неї симпатію, що зіграє з ним злий жарт. Мурат також не встояв перед якоюсь дивовижною чарівністю приїжджої з глибинки особи, не знайомої з хорошими манерами.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Літня пісня (2023)