Ошатне опудало (2023)

Мелодрама Ошатне опудало (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
02 мая 2023
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Ошатне опудало (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Ошатне опудало (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Серіал розповідає історію родини, головним героєм якої є модельєр на ім'я Пеямі. Він працює в стилі вінтаж і надихається минулим. Дія розгортається в наш час.

На початку серіалу Пеямі має привезти свого тяжко хворого батька Мустафу через смерть дідуся до Стамбула. Він наймає доглядальницю на ім'я Есвет для догляду за батьком. Рятуючись від образливого поводження з боку свого колишнього чоловіка, Есвет стає частиною життя Пеямі та Мустафи, при цьому приховуючи свої власні секрети. Багаторічна дружба Пеямі та його найкращого друга Дмитра ставиться на карту через любовні хвилювання.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Ошатне опудало (2023)