Підстава Осман (2019)

Мелодрама Підстава Осман (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
20 ноября 2019
Країна:
Турция
Жанр:
драма, военный
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Підстава Осман (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Підстава Осман (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Історичний фільм розповість про часи правління хороброго і справедливого хана Ертугрула, чия епоха добігає кінця і на горизонті вже запалюється нова зірка гідного приймача безстрашного воїна - його спадкоємця Османа. Сильний і заповзятливий вождь одного з найбільш благополучних ханств - Осман вважає за краще проголосити незалежність від Султана. З цього самого моменту він єдиновладний господар своєї поки ще невеликої країни.

Настають часи його славний завоювань, адже саме йому судилося увійти в історію, як першопрохідникові і творцеві Великої Османської Імперії, перед якою тремтіли абсолютно вінценосні особи інших держав. Войовнича країна народилася на загасає осколках колись могутньої Візантії. Події свідками яких стануть глядачі розкриє перед аудиторією реалістичну атмосферу того далекого періоду, побут простих селян, середняків і заможної знаті. Але безперечно центральна роль буде відведена самому новоспеченому Султану, його численної сім'ї і дітям. Тут є місце: романтиці, зради, пристрасті, любові, епічним битвам і самопожертви в ім'я близьких і порятунку інших.

  • 70
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Підстава Осман (2019)