Араз (2023)

Мелодрама Араз (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
17 квітня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
бойовик, драма, кримінал
Режисер:
Тривалість:
40 хв.

«Араз (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Араз (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Араз / Araz турецький серіал у жанрі кримінального бойовика один із новинок цього сезону. Варто зазначити, що режисером і сценаристом проекту є молодий актор Хазар Деніз, який також виконав головну роль у серіалі.

За сюжетом серіалу молода людина Юсеф Кассанова веде боротьбу зі своїми внутрішніми демонами і опинився в темряві, з якої намагається вибратися. Юсеф болісно намагається позбутися тіні минулого і нарешті знайти спокій, зажити справжнім і повноцінним життям. У цей же час Юсеф дізнається про те, що скоро Стамбул відвідає Араз. Також новина про прибуття короля кримінального світу швидко поширюється по всьому Стамбулу. Троє авторитетів кримінального світу Стамбула сильно спантеличені почутим. Адже ніхто в обличчя не знає цього Араза. Як же бути?

Слідом за цим сильні вибухи починають відбуватися по всьому Стамбулу. Походження вибухів нікому не відоме. Хто стоїть за цими вибухами, теж ніхто не знає.

Аліса відома журналістка і телеведуча, яка прославилася своїми гострими репортажами, незалежними журналістськими розслідуваннями і також безстрашністю. За кожною сенсацією Аліса готова кинутися в саме пекло подій, не замислюючись про власну безпеку. І так сталося, що розслідування привели Алісу до невідомої людини, яка, ймовірно, затіяла цей суцільний хаос і змову. Аліса нічого не підозрюючи йде назустріч своїй загибелі. Тільки Юсеф здатний зупинити її.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Араз (2023)