Шлях любові: Хаджі Байрам Велі (2022)

Мелодрама Шлях любові: Хаджі Байрам Велі (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
11 февраля 2022
Країна:
Турция
Жанр:
биография, история
Тривалість:
120 мин.

«Шлях любові: Хаджі Байрам Велі (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Шлях любові: Хаджі Байрам Велі (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Суфійський та турецький поет Хаджі Байрам Велі 1532 року народження був великою людиною. Він досяг висот не тільки в мистецтві, але і як проповідник, що наставляє тисячі людей на шлях істинний. Його біографія – це драматична, захоплююча та повчальна історія, яку у серіалі покажуть численним глядачам. Герой народився у Чубуці, його назвали Нуман. Ставши дорослим, він вибрав інше ім'я – Байрам. Ця значуща історична постать засновує орден, який згодом став впливовим. З Хаджі хотіли завести знайомство багато його авторитетних сучасників.

Одна з причин, з яких Байрам отримав визнання суспільства, це його праці з ґрунтовного вивчення ісламу. Султан Мурад II розпорядився, щоб генію дозволили служити у найбільших турецьких мечетях. Цього пана шанували і за створення видатних літературних творів, що вплинули на сучасників. Навіть зараз, у двадцять першому столітті, безліч паломників стікаються до його могили в Улусі, щоб віддати шану майстрові. Яку роль Хаджі Велі зіграв у світогляді нації? Який внесок вніс у релігію, філософію та мистецтво? Які випробування у житті переніс?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Шлях любові: Хаджі Байрам Велі (2022)