Інше життя (2022)

Мелодрама Інше життя (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
60 хв.

«Інше життя (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Інше життя (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Севги та дві її однокласниці пронесли свою дружбу через довгі роки, і навіть подорослішавши і вийшовши заміж, не перестали спілкуватися. Молоді жінки регулярно зустрічаються та діляться особистими секретами. Кожна з них впевнена, що якщо настануть лихоліття, подруги обов'язково підставлять свої вірні плечі.

Так і трапляється – коли Севги діагностують невиліковне онкологічне захворювання, героїні турецького серіалу «Інший я» кидаються на допомогу. Звичайно, вони не можуть зупинити хворобу, але в змозі скрасити останні дні своєї улюбленої подружки, а заразом і переосмислити власні життя.

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Інше життя (2022)