Вогонь всередині нас (2022)

Мелодрама Вогонь всередині нас (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
60 хв.

«Вогонь всередині нас (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Вогонь всередині нас (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Четверо молодих людей знайомляться у юридичній компанії Yener&Tan. Еге Шахін має незвичайний, практичний розум, тому готовий впоратися з будь-яким завданням без особливих зусиль. Хале Вурал насторожена та недовірлива – на те є свої причини. Мерт Караман може похвалитися сильною волею та загартованим характером, він амбітний і звик іти до своєї мети напролом.

Бахар Сайин самостійно бореться зі своїми скелетами в шафі, не поспішаючи перекладати особисті проблеми на чужі плечі. Всім героям турецького серіалу «Вогонь усередині нас» доведеться пройти через безліч випробувань, і не кожному це завдання виявиться по плечу.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Вогонь всередині нас (2022)